Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bede túlburjánoz

A Bede Róbert folyamatos jelenlétét egyébként sem igen értem a Paprika tévén, de most az, hogy A nagy nyitás című remekben rajta kívül szinte senkit nem mikrofonoztak be, ezértt csak őt lehet hallani, az már azt kéri és könyörgi, hogy legyen vége ennek már. 

És a bőrkabátja meg, hát arra nincsenek szavak. Nagybátyám autóstáskájához menne, ha még meglenne. (Már ő is rájött, hogy ez a stílus a nyolcvanasok elejétől outban van. Akár Bedének is megmondhatná valaki.)

És mivel a szarozás nem számít becsületsértésnek, bátran leírhatom, hogy ez a műsor is szar. Kínosan az.

1 Tovább

Takarodj fürdeni!

"Megmondtam 2 órája, hogy takarodjál el fürdeni! Igaz, neked meg nincs semmi dolgod, csak baszod a faszod 2 órája!? Takarodjál most már a kurva anyádba fürdeni, és utána takarítsd ki a szobádat!"

Mondta a tanult óvónő a 4 éves kislányának egészen hangosan.

(nem, nem hiszem, hogy az összes óvónő, anya, nő, ember ilyen, az ilyen irányú kommentek akár el is maradhatnak. kösz.)

0 Tovább

Nem gyerek, lány

Dó még szülés előtt nosztalgiázott egyet az orvos és a védőnő idiotizmusán:

A Margit kórház esik hozzánk a legközelebb, a választott nekem jutó orvos éppen nem volt bent a 12. héten, de P. doktor evállalta az ultrahangot. Mikor elkezdte abajgatni a hasamat, megkérdezte, hogy mit szeretnénk, lányt vagy fiút. Őszinte ember vagyok, úgyhogy bevallottam, hogy tulajdonképpen teljesen mindegy, mert gyereket szeretnénk, nem fiút vagy lányt. Az úr dünnyögött egy kicsit, majd közölte (nem viccesen, teljesen komolyan): hááát, nem tudom, hogy ezt gyereknek lehet-e nevezni, ugyanis lány.

Mivel az orvosom úgyis más, egyébként meg pár nap múlva megszületik a FIAM, nem ragoznám tovább, bár, ha nem kezdő kismama vagyok és megszeppent, talán megkérdezem, hogy vajon a nagytiszteletű orvos vajon kitől született és ha anyától, amire elég komolya az esély, akkor vajon őt sem tartja-e embernek, "csak" nőnek.

A sorozatban második sokk a védőnő egyik előadása volt. Hat nő és néhány elfogódott kispapa halgatta végig ugyanis a hosszú percekig tartó kirohanást arról, hogy a császár - úgy egyáltalán a császár, nem a tervezett - mennyire ostoba és felelőtlen és veszélyes és még ki tudja, milyen dolog. Soha, senki ne is gondolkodjon az ő körzetében arról, hogy császárral szül, mert neki megvan a véleménye azokról a nőkről, akik a szülés szentségét megbecstelenítik. Majd hosszan ecsetelte a lehetséges kockázatokat. (Nem, nem szeretném, ha császároznának, de nem szeretnék rettegni sem attól, hogy adott esetben ez történjen.)

Nem sokkal később egy minimál vizsgálat után - eredmény még nem is volt - komolyan leült velünk beszélni arról, hogy akkor most, hogy ez a vizsgálat nem fog sikerülni, gondolkozzunk el azon, hogy mennyire sérült gyereket vagyunk hajlandóak bevállalni.

Azt hiszem, akkor lettem kezdő, romantikus álmokat ringató kismamából mindenre felkészült és tüskés könyvmoly, aki nem hagyja, hogy ijedtében elvetéljen. (itt szeretném megköszönni a leendő apának, hogy tartotta bennem a lelket és elősegítette ezt a folyamatot).

Márton szerencsére makk egészséges, lehet, hogy császárral fog megérkezni, de talán nem is baj, mert mégiscsak "gyerekünk" lesz. 

3 Tovább

Idiotizálás

Csak húszezer idióta akarja visszavenni Erdélyt - mondta állítólag a bukaresti magyar nagykövet.

Nem fejtegetnék, csak jönnek a szinte már sablonos kérdések.

Ki ez a csávó, aki bárkit leidiótázhat felelős beosztásban?

Ki gondolja komolyan, hogy Erdély visszaszerezhető vagy ha az lenne, akkor megoldódna bármi is a visszacsatolástól?

Melyik húszezer az idióta azok közül, akik visszavennék?

Az miért nincs napirenden, hogy mit gondolnak maguk az erdélyi magyarok?

Miért röpködnek egyre gyakrabban a személyeskedő beszólások a politikában? 

És egyébként meg hol van a román-magyar ellentét, ha nem az idióta politikában? 

0 Tovább

Léleköntés Hoffmann Rózsába

Az van, hogy Orbán Viktor lelket öntetne a szegény államtitkár asszonyba, egyesek szerint ugyanis lelki okok miatt akart lemondani (a lemondást nem fogadták el).

Amennyiben lelkibeteg, miért kell államtitkárnak maradnia?

Ha nem akar az maradni - hát hiszen felajánotta lemondását -, akkor miért ragaszkodnak hozzá?

A valóban többször támadott politikusnő nem gondolt arra, amikor felesküdött, hogy nem fogja mindenki szeretni? 

Öntsenek bele lelket, hogy akarja folytatni a munkát? A sarki pékbe ki önt, amikor nincs kedve megint kettőkor kelni?

Hogy van ennek ekkora jelentősége, hogy mindenhonnan Rózsa folyik, még innen is?

2 Tovább

agyarok

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek